Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Инкрик
|
Написане: 23 травня 2025 22:23 Початкове запитання | |
|
Ви вже користуєтесь інтернетом від якогось провайдера, який справді не підводить вдома? Підкажіть, у кого швидкість стабільна і без обривів, а тариф адекватний? Дуже важливо, щоб усе працювало без зависань, адже вдома часто працюю онлайн. |
|
Догори |
|
 |
Шиншик
|
Написане: 28 травня 2025 18:25 | |
|
Коли я вирішила підключити інтернет, дуже переживала, чи все буде швидко і без проблем. Обрала гігабітний інтернет https://ipnet.ua/rates/internet/internet-1-gb тут, бо мені саме стільки потрібно для моєї роботи і спілкування з близькими. Замовлення оформили дуже швидко, оператор пояснив усе зрозуміло, без зайвих технічних термінів. Уже наступного дня у мене вдома був швидкий інтернет, і я відчула справжнє полегшення. Тепер можу без перерв дивитися улюблені серіали та спілкуватися з друзями у відеочатах. Особливо мені подобається, що тариф вигідний і не потрібно переплачувати за зайві мегабайти. Загалом, дуже задоволена вибором і планую залишатись із цим провайдером. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 175/500 |
server load: 3% |
.info |
server time: 0.14s |
board activity: 18370 |
|